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誕生日をたくさん重ねたからって挑戦をやめることはない!

グルテンフリーのビーガンカリフラワーパン

材料 7種類

カロリー 93

準備 10分
調理 20分

6サービング


材料

カリフラワー1/2頭(大まかにみじん切り)
大さじ4の亜麻仁粉(粉砕)(水と混ぜて亜麻仁を作る)
大さじ10の水(亜麻と混ぜて亜麻の卵を作る)
ココナッツ粉大さじ6
ガーリックパウダー大さじ2
海塩小さじ1
小さじ1杯のイタリアンハーブスパイス、マコーミック(味わうために、オプション)


手順

1.オーブンを400度に加熱します。

2.カリフラワーをフードプロセッサーに入れます。ご飯と同じようになるまで20〜25回パルスします。フードプロセッサーをいっぱいにしないで、2〜3人前でパルスします。

3.亜麻仁の調製には、亜麻仁粉と水を混ぜてかき混ぜ、5〜7分間休ませてから、乾燥した材料を加えます。

4.カリフラワーの「ご飯」をゆっくりと注ぎ、混ぜます。

5.パンの混合物を均等にすくい上げ(6斤に十分なはずです)、平らに押して、希望の円形または正方形の形に成形し、ベーキングシートに配置します。 (ベーキングマットは、ベーキングシートの表面に油をさす必要をなくします。)

6. 15〜20分間焼き、冷却棚で冷まします。

 

原文

 

Gluten-Free, Vegan Cauliflower Bread
7
30
93
Ingredients
Minutes
Calories
 
Prep
Cook
Servings
10 min
20 min
6
Ingredients

1/2 large head
Cauliflower (roughly chopped)
4 tbsp
Flaxseed meal (ground) (combine with water to make flax eggs)
10 tbsp
Water (combine with flax to make flax eggs)
6 tbsp
Coconut flour
2 tbsp
Garlic powder
1 tsp
Sea salt
1 tsp
Italian herb seasoning, McCormick (as desired, optional)
Instructions

1. Heat oven to 400 degrees.

2. Put cauliflower in food processor. Pulse 20–25 times until you get a rice-like consistency. Do not overstuff food processor; pulse in 2 to 3 batches.

3. To prepare flax-egg combine flaxseed meal and water and stir. Let sit for 5-7 minutes, then add dry ingredients.

4. Slowly pour in cauliflower “rice” and mix to incorporate. Do not overmix.

5. Scoop up bread mixture evenly (there should be enough for 6 loaves). Flatten and mold to desired circle or square shape and arrange on a baking sheet. (A baking mat will eliminate the need to oil the surface of baking sheet.) 

6. Bake for 15 to 20 minutes. Cool on cooling rack

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